Pelamin by Persada Embun

7 Feb

Harini cite pasal pelamin plak nak?

Pelamin kakak aritu amik dengan Persada Embun. Seriously, we all sangat satisfied dengan hasil kerja PE ni. Once cakap nak buat pelamin dengan diaorang, the next day Yusof and team datang ke rumah, nak survey tempat. After they took measurements semua, baru la they start with the ideas.

Mak suka flower arrangement yang macam we all buat. Actually WE don’t like the round flower arrangement. Even Tok Cu pun tak suka. They mengikut kata, that’s the best part.

Hari Jumaat noon PE datang pasang frame pelamin. Kakak ni jenis tak kesah. Even she didn’t know how her pelamin gonna looks like. Panel pelamin is so yesterday, tapi with Yusof and team’s touch, still nampak cantik for me.

At night PE datang lagi sekali for decor sahaja. I like the outcome so much.




Well, PE did pelamin and main table decor. And their table decor, seriously marvelous pls. I showed how Fa’s main table decor to him, and he did slightly the same as what Fa’s had. Thanks Fa for the idea.

English kinda decor. Lawa sangat2. Rasa jatuh hati kat meja tu. Memang tersangat puas hati la. Sesiapa yang belum ada pelamin, u might want to consider them as your WP. Yusof and Faizal pun baik sangat2.






Yusof also gave complimentary hand bouquet for kakak. Kerja PE ni sangat la cekap. Kejap je tengok dah siap. They know what they did. Kerja buka pelamin pun cepat PE buat. Ahad malam tu terus they came to the house buka semua pelamin. So tak de la rumah tu semak kan? Tak macam masa bertunang aritu. Berhari2 baru nak dtg buka. Dah la sombong plak tu. Tak suka betul. Tapi dengan PE, memang suka habis :)

Love,

4 Responses to “Pelamin by Persada Embun”

  1. LisaLisut February 7, 2011 at 2:10 pm #

    i guess u mst dh jumpa wp too.pakai aje kakak u pye wp kalau hasil u sndri dh tau kan.huhu.bestnye

  2. Dhiya February 7, 2011 at 2:19 pm #

    yup yup dah jumpe :)

    actually this is the wp i was talking about. Then suddenly my sis nak kawin plak before me. tu pakai je dorg. no regrets la picked them at the first hand :)

  3. myrainbowdreams February 9, 2011 at 3:11 am #

    pelamin tunang tu, dh la lupa bwk sangkar burung ke apa ke kan kak dee.. huhu

  4. Dhiya February 9, 2011 at 9:31 am #

    mira, a'ah dia tak bawak bird cage tu…gelabah je kan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: